Εκδηλωση

Η Συμπεριληπτικη εκπαιδευση στην πραξη

Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθει στο Σεραφειο του Δημου Αθηναιων την: Τριτη 17 Μαιου στις 17:00-19:00.

Οι Athens Lifelong Learning Institute διοργανώνει την εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων και των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού έργου Schools for Inclusion. Κεντρικός στόχος του έργου είναι η εκπαιδευτική συμπερίληψη μαθητών και μαθητριών με προσφυγικό και μεταναστευτικό υπόβαθρο μέσω δράσεων που εμπλέκουν ολόκληρη την σχολική κοινότητα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η ερευνητική μεθοδολογία του έργου, η οποία συνδιάζει την συμπεριληπτική εκπαίδευση με την ολιστική σχολική προσέγγιση και θα αναλυθούν τα επιμέρους αποτελέσματά του. Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144) στις 17.00-19.00.

Δηλώστε συμμετοχή στην εκδήλωση και λάβετε μέρος σε έναν γόνιμο διάλογο για το παρόν και το μέλλον της συμπεριληπτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η συμμετοχή και η γνώμη σας μετράει!

  Για περαιτέρω πληροφορίεςμπορείτε να απευθυνθείτε στο Athens Lifelong Learning Institute, Τηλ. 2110138400 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@athenslifelonglearning.gr

  Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθει στο Σεραφειο του Δημου Αθηναιων

  • 00Μέρα/ες
  • 00Ώρα/ες
  • 00Λεπτά

  Μολις εγγραφειτε θα λαβετε μια επιβεβαιωση

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOKΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

  Μεινετε παντα ενημερωμενοι για τα νεα και τις εξελιξεις του Athens Lifelong Learning Institute και για ολα τα εργα στα οποια τωρα δουλευουμε.

  Scroll to Top