Λειτουργει η νεα Θερμοκοιτιδα Κοινωνικων Επιχειρησεων SEHUBS ATHENS

Σε μια ιστορική, ζωντανή περιοχή της Αθήνας που αποτελεί αγαπημένο σημείο συνάντησης για όλη την πόλη, γεννιέται η Θερμοκοιτίδα Κοινωνικών Επιχειρήσεων SE HUBS Athens, ένας συνεργατικός χώρος που λειτουργεί ως:

  • Εκκολαπτήριο - καθοδήγηση για την ανάπτυξη νέων Κοινωνικών Επιχειρήσεων
  • Επιταχυντής - προσφορά γνώσης και εργαλείων με σκοπό την αποτελεσματική λειτουργία νεοφυών Κοινωνικών Επιχειρήσεων και την σύνταξη προτάσεων για χρηματοδοτούμενα προγράμματα
  • Επανεκκινητής - εξεύρεση λύσεων οργανωτικού χαρακτήρα και ενδυνάμωση υφιστάμενων Κοινωνικών Επιχειρήσεων που θέλουν να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο.
Σκοπός του SEHUBS Athens είναι να φέρει κοντά ανθρώπους που μοιράζονται κοινές ιδέες, που θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, και που επιλέγουν να καθορίσουν οι ίδιοι το μέλλον τους μέσα από την υλοποίηση της δικής τους Κοινωνικής Επιχείρησης.
 
Η νέα αυτή δομή φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για την υποστήριξη ομάδων και ατόμων που θα επεξεργαστούν την ιδέα τους για να δημιουργήσουν την Κοινωνική τους Επιχείρηση ή θα αναπτύξουν την υφιστάμενη Κοινωνική τους Επιχείρηση και θα αναλάβουν αλληλέγγυα δράση.

Το SEHUBS Athens αφορά προσωπικό και μέλη Κοινωνικών Επιχειρήσεων, Μ.Κ.Ο. και άλλων φορέων της Κοινωνικής Οικονομίας, διευθυντικά στελέχη, υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού, εκπαιδευτές, φοιτητές και όποιο άλλο άτομο ενδιαφέρεται για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του, παρέχονται πλήρεις υποδομές υποστήριξης για την καθημερινή λειτουργία μιας Κοινωνικής Επιχείρησης (εξοπλισμός, Η/Υ, γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο, τηλεφωνική σύνδεση, γραφεία, κοινόχρηστοι συνεργατικοί χώροι, κ.ά).

Το SEHUBS Athens προσφέρει, επίσης, υπηρεσίες εκκόλαψης, επιτάχυνσης και επανεκκίνησης των Κοινωνικών Επιχειρήσεων, παρέχοντας εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη, προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης, δικτύωση, αξιολόγηση, καθώς και καθοδήγηση για τη βιώσιμη λειτουργία των Κοινωνικών Επιχειρήσεων.

Για περισσοτερες πληροφοριες και εκδηλωση ενδιαφεροντος συμμετοχης, διαβαστε περισσοτερα εδω: https://bit.ly/3rONC9x

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOKΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

Μεινετε παντα ενημερωμενοι για τα νεα και τις εξελιξεις του Athens Lifelong Learning Institute και για ολα τα εργα στα οποια τωρα δουλευουμε.

Scroll to Top