Προσκληση για επανεκπαιδευση

Access Enterprise Project
Επιχειρηματικοτητα για ολους: Καθιστωντας τον δρομο της επιχειρηματικοτητας προσβασιμο

Το Athens Lifelong Learning Institute σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο:"Επιχειρηματικότητα για όλους: Καθιστώντας τον δρόμο της επιχειρηματικότητας προσβάσιμο"

Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθει την Δευτερα, 29 Μαρτιου 2021, μεταξυ 17.00 και 18.00

Η εκδήλωση αφορά τα αποτελέσματα της πιλοτικής εφαρμογής του έργου Access Enterprise που στόχο είχε την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και τη βελτίωση της πρόσβασης στην απασχόληση ατόμων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Το έργο Access Enterprise - που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Erasmus+ - στόχευσε στην αύξηση και την βελτίωση των ευκαιριών απασχόλησης των ατόμων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες μέσω σειράς παρεμβάσεων επιχειρηματικής συμβουλευτικής.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου και τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για την υποστήριξη των υποψηφίων επιχειρηματιών από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Για εγγραφη στην συναντηση

  Για περαιτέρω πληροφορίεςμπορείτε να απευθυνθείτε στο Athens Lifelong Learning Institute, Τηλ. 2110138400 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@athenslifelonglearning.gr

  Το εργαστηριο θα πραγματοποιηθει σε:

  • 00Μέρα/ες
  • 00Ώρα/ες
  • 00Πρακτικά

  Μολις εγγραφειτε, θα λαβετε μια επιβεβαιωση και τον κωδικο προσβασης για να επιστρεψετε σε αυτην τη σελιδα και να συμμετασχετε στο διαδικτυακο σεμιναριο.

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOKΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

  Μεινετε παντα ενημερωμενοι για τα νεα και τις εξελιξεις του Athens Lifelong Learning Institute και για ολα τα εργα στα οποια τωρα δουλευουμε.

  Scroll to Top