Ενημερωτικη εκδηλωση: Πρακτικες ενταξης για τον μεταναστευτικο και τον προσφυγικο πληθυσμο

Το Athens Lifelong Learning Institute διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρακτικές ένταξης για τον μεταναστευτικό και τον προσφυγικό πληθυσμό» η οποία θα πραγματοποιηθεί:

  • την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 και ώρα 19.00,
  • στο Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, 10554 Αθήνα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Mufocom το οποίο στοχεύει στην κοινωνική ένταξη πληθυσμών με μεταναστευτικό και προσφυγικό υπόβαθρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και να συζητήσετε σχετικά με τις πρακτικές κοινωνικής ένταξης που εφαρμόζονται στην Ελλάδα και την Ευρώπη όσον αφορά ομάδες με μεταναστευτικό και προσφυγικό υπόβαθρο αλλά και για τα πρόσφατα δεδομένα σχετικά με τις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές προς τη χώρα μας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές/τριες ενηλίκων, κοινωνικές επιχειρήσεις, εργαζόμενους/ες στον τομέα της νεολαίας, επαγγελματίες στον χώρο της μεταναστευτικής πολιτικής και της κατάρτισης ενηλίκων, ερευνητές/τριες αλλά και σε όποιον/α επιθυμεί να ενημερωθεί και να εφαρμόσει καινοτόμες πρακτικές οι οποίες στοχεύουν σε μια πιο συμπεριληπτική κοινωνία για όλους και όλες.

 

Δηλωστε συμμετοχη εδω

    Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Athens Lifelong Learning Institute, Τηλ. 2110138400 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@athenslifelonglearning.gr

    Scroll to Top