Ενημερωτική εκδήλωση | Νέα μέσα, νέες φωνές: τα παιδιά αποδομούν τα έμφυλα στερεότυπα

📍Το Athens Lifelong Learning Institute διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Αποδομώντας με τα παιδιά τα έμφυλα στερεότυπα στα νέα μέσα» η οποία θα πραγματοποιηθεί:

  • την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 και ώρα 18.00,
  • στο Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, 10554 Αθήνα.

👉Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, σχολικούς συμβούλους, γονείς, εργαζόμενους/ες στον τομέα της νεολαίας, ερευνητές, κοινωνικές επιχειρήσεις και κάθε ενδιαφερόμενο/η.

👉Διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκου έργου eMERGE το οποίο αναφέρεται στην έμφυλη συμπερίληψη και την αποδόμηση των έμφυλων στερεοτύπων στα νέα μέσα και τη δημοφιλή κουλτούρα (pop culture)..

👉Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και να συζητήσετε σχετικά με τις πρακτικές που μπορούν να εφαρμοστούν ώστε μαζί με τα παιδιά και τους νέους να αποδομήσετε τα έμφυλα στερεότυπα που προβάλλονται στις διαφημίσεις, τα περιοδικά, τις ταινίες, τις αφίσες, τα podcast, κ.α., προσφέροντάς τους τις βάσεις ώστε να προσεγγίσουν την έννοια της έμφυλης συμπερίληψης. 

Δηλωστε συμμετοχη εδω

    Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Athens Lifelong Learning Institute, Τηλ. 2110138400 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@athenslifelonglearning.gr

    Scroll to Top