ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

SEMELI: Ψηφιακα Παραθυρα στις Φυλακες

Το Athens Lifelong Learning Institute, εταίρος του Ευρωπαϊκού προγράμματος:SEMELI: "Νέοι Κοινωνικά Αποκλεισμένοι από τον Ψηφιακό Αλφαβητισμό",σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην εκδήλωση με τίτλο "Ψηφιακά Παράθυρα στις Φυλακές".

Η εκδηλωση θα λαβει μερος την Τεταρτη, 14 Απριλιου, 2021, μεταξυ 18.00 και 19.00

Ο στόχος του προγράμματος SEMELI είναι να αντιμετωπίσει τον ψηφιακό αποκλεισμό των νέων κρατουμένων (16-35 ετών) αναπτύσσοντας καινοτόμες μεθόδους και πρακτικές για την καλλιέργεια κοινών αξιών με την υπόλοιπη κοινωνία μέσω του ψηφιακού γραμματισμού. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω του σχεδιασμού και της εφαρμογής ενός προγράμματος κατάρτισης που θα απευθύνεται τόσο στους νέους τρόφιμους όσο και στο προσωπικό των φυλακών.

 

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος του έργου:SEMELI: "Νέοι Κοινωνικά Αποκλεισμένοι από τον Ψηφιακό Αλφαβητισμό",που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + και συντονίζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με τη συμμετοχή οκτώ (8) εταίρων, με πολυετή πείρα σε θέματα σωφρονιστικών και φυλακών.

Για εγγραφες

  Για περαιτέρω πληροφορίεςμπορείτε να απευθυνθείτε στο Athens Lifelong Learning Institute, Τηλ. 211.0138400 ή στην διεύθυνση info@athenslifelonglearning.gr

  Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθει σε:

  • 00Μέρα/ες
  • 00Ώρα/ες
  • 00Πρακτικά

  Μολις εγγραφειτε, θα λαβετε μια επιβεβαιωση και τον κωδικο προσβασης για να επιστρεψετε σε αυτην τη σελιδα και να συμμετασχετε στο διαδικτυακο σεμιναριο.

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOKΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

  Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα και τις εξελίξεις του Athens Lifelong Learning Institute και για όλα τα έργα στα οποία τώρα δουλεύουμε.

  Scroll to Top