ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Εκπαιδευτικη καινοτομια για ενεργους πολιτες σε ψηφιακα περιβαλλοντα

Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθει στο Σεραφειο του Δημου Αθηναιων την: Πεμπτη 16 Ιουνιου στις 17:00 - 19:00.

Το Athens Lifelong Learning Institute διοργανώνει μια εκπαιδευτική εκδήλωση για νέους, νέες και επαγγελματίες-εκπαιδευτές στον χώρο της νεολαίας, που θέλουν να εξερευνήσουν τον ψηφιακό κόσμο και ανταπεξέρχονται στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και προκλήσεις

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν οι εκπαιδευτικές ευκαιρίες που προσφέρει το έργο “DIGCIT – Strategic partnership to develop open educational resources for teaching digital citizenship”, σε νέους και νέες σε ολόκληρη την Ευρώπη ώστε να καταστούν ενεργοί και υπεύθυνοι.

Η εκδήλωση απευθύνεται παράλληλα σε Εκπαιδευτικά Κέντρα και Ινστιτούτα τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες δια βίου μάθησης, ώστε να επωφεληθούν από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του έργου DigCit, το οποίο αποτελείται από 10 ενότητες, προσφέροντας το δωρεάν σε νέους και νέες που ήδη φοιτούν σε αυτά.

Δράξτε την ευκαιρία, δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου:  https://trainingclub.eu

  Για περαιτέρω πληροφορίεςμπορείτε να απευθυνθείτε στο Athens Lifelong Learning Institute, Τηλ. 2110138400 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@athenslifelonglearning.gr

  Η εκδηλωση θα πραγματοποιηθει στο Σεραφειο του Δημου Αθηναιων

  • 00Μέρα/ες
  • 00Ώρα/ες
  • 00Λεπτά

  Μολις εγγραφειτε θα λαβετε μια επιβεβαιωση

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOKΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

  Μεινετε παντα ενημερωμενοι για τα νεα και τις εξελιξεις του Athens Lifelong Learning Institute και για ολα τα εργα στα οποια τωρα δουλευουμε.

  Scroll to Top